Aydın Turan İlkokulu

Vizyon: Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar: Halk oyunları Yıldızlar Takımı Uşak il birinciliği ( 2006 - 2007 öğretim yılı ). Mehmet Akif ERSOY´ u Anma Şiir Yarışması Uşak İl Birinciliği ( 2007 - 2008 öğretğm yılı ).

Servis Bilgisi: Öğrenci Servisi var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aydinturanio.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mah. Şehit Osman Özdemir Sok. No6/Uşak

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Atatürk Mahallesinde; eski Halit Ziya Kampüsü yanındadır.

Adres - Atatürk Mah. Şehit Osman Özdemir Sok. No6/Uşak

Ulaşım Şehir içi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2200 metre