ÖNEMLİ DUYURU!

19.10.2023 95

ÖNEMLİ DUYURU!

2023-2024 Eğitim-öğretim yılı Aydın Turan İlkokulu, Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı aşağıda belirtilen gündemde 26.10.2023 Perşembe günü saat 14:20 de okul toplantı salonunda yapılacaktır. Tüm üyelerimizin( veliler, öğretmenler vs) katılımları rica olunur.

GÜNDEM :

1- Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

2- Açılış ve Yoklama (Toplantının açılışı konuşması Okul Aile Birliği Başkanı) tarafından yapılacaktır.)

3- Divan Başkanı ve 1 Kâtip üye seçiminin yapılması. (Açık oy ile)

4- Birliğin kuruluşu, görev ve yetkileri hakkında bilgilendirme. (Okul Müdürü Celal KORKMAZ tarafından yapılacaktır)

5-Yönetim Kurulu Faaliyet raporunun okunması ve aklanması.

6- Denetleme Kurulu Faaliyet raporunun okunması ve aklanması.

7- Yönetim Kurulu seçimi (5 Asil, 5 Yedek Veli)

8- Denetim Kurulu seçimi (1 Asil, 1 Yedek Veli),

9- Okulun ihtiyaçlarına göre tahmini bütçenin görüşülmesi

10- OGYE’ne temsilci veli seçilmesi (En az 2 Veli)

11- M.E.B Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği 6. maddesine göre  Sosyal Etkinlikler Kuruluna  Bir veli     belirlenmesi.

12- Okul ihtiyaçlarının giderilmesi için yönetim kuruluna ayni ve nakdi bağış toplama, çeşitli sosyal, kültürel, sportif faaliyetler düzenleyerek gelir elde etme; kurslar, kampanyalar ve benzeri etkinlikler düzenleyerek gelir elde etme; okulun kantin, açık alan, salon ve benzeri yerlerin işletmesinden gelir elde etme ve olabilecek diğer imkânlarla gelir elde etme yetkisinin verilmesi.

13-  Okulun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin alınması.

14-  Dilek ve Temenniler

15- Kapanış.

Burcu KAYA                                                                            Celal KORKMAZ

Okul Aile Birliği Başkanı                                                                      Okul Müdürü